Antena 3 CNN Externe Berlusconi i-ar fi dat 7.000 de euro şi bijuterii adolescentei de origine marocană

Berlusconi i-ar fi dat 7.000 de euro şi bijuterii adolescentei de origine marocană

Berlusconi i-ar fi dat 7.000 de euro şi bijuterii adolescentei de origine marocană
Sursa foto: Foto: guardian.co.uk
01 Noi 2010   •   10:59

O adolescentă de origine marocană care susţine că a petrecut clipe romantice în compania lui Silvio Berlusconi a oferit informaţii noi despre presupusa relaţie cu premierul Italiei. Tânăra a declarat că primul-ministru italian i-a fi oferit 7.000 de euro şi bijuterii cu ocazia unei cine organizată de Valentine's Day la vila lui Berlusconi din apropiere de Milano, informează The Observer.

Karima Keyek, dar care este mai cunoscută sub numele de scenă Ruby Rubacuori, neagă că ar fi făcut sex cu Berusconi şi spune că premierul s-a purtat „ca un tată” cu ea. "Pentru prima dată în viaţa mea un bărbat nu a încercat să mă aducă în pat. S-a purtat ca un tată, jur".

Mai mult, tânăra a declarat că premierul i-ar fi să nu mai vină să îl vadă după ce a descoperit că nu are, aşa cum pretindea, 24 de ani. "Berlusconi mi-a spus că a avut destule probleme în trecut cu o altă fată minoră", a declarat ea.

"Silvio m-a luat sus. Voia să mă ajute. Mi-a spus că nu va cere nimic în schimb". "Mi-a dat un plic cu 7.000 de euro şi i-am spus că îmi doresc să obţin cetăţenie italiană şi să devin poliţistă", a afirmat ea.

Tânăra de origine marocană susţine că a fugit de acasă atunci când tatăl său a anunţat o căsătorie aranjată pentru ea cu un bărbat în vârstă de 49 de ani. Ea ar fi făcut cunoştinţă cu Berlusconi prin intermediul specialistului în impresariat artistic Lele Mora.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close