Antena 3 CNN Externe Berlusconi se scuză: Petrecerile "bunga-bunga" erau "concursuri de teatru" în stilul French-cancan

Berlusconi se scuză: Petrecerile "bunga-bunga" erau "concursuri de teatru" în stilul French-cancan

Berlusconi se scuză: Petrecerile "bunga-bunga" erau "concursuri de teatru" în stilul French-cancan
Sursa foto: Foto: businessinsider.com
20 Apr 2012   •   18:15

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, prezent pentru prima oară, vineri, la o audiere în procesul Rubygate, a declarat că petrecerile organizate în reşedinţele sale erau simple "concursuri de teatru", stilul French-cancan, informează AFP.
   
Fostul prim-ministru italian, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale remunerate cu minora marocană Ruby şi de abuz în funcţie, neagă că a participat la petreceri cu prostituate.
   
"Erau dineuri elegante, iar tinerele se pregăteau pentru spectacole de teatru comic într-un local care era o fostă discotecă pentru copii, într-o atmosferă destinsă şi frumoasă", a spus Berlusconi.
   
Referindu-se la proces, fostul premier a declarat că a venit să asiste la o "comedie", subliniind că judecarea sa este "inutilă".
   
O tânără manechin de origine marocană, citată ca martor în procesul intentat lui Silvio Berlusconi, a oferit luni detalii despre petrecerile pe care le organiza fostul premier italian.

Tânăra Imane Fadil a explicat cum a fost invitată de Berlusconi în camera acestuia din reşedinţa de la Arcore şi plătită pentru serviciile prestate: "Nu vă supăraţi, vă invit să luaţi un plic în care sunt patru bancnote de câte 500 de euro ".

Silvio Berlusconi este acuzat că a oferit bani pentru prestaţiile sexuale ale tinerei marocane Karima El Mahroug, alias "Ruby", în perioada februarie - mai 2010, în timp ce dama de companie era încă minoră. Fostul premier este acuzat şi de abuz de funcţie, în condiţiile în care a intervenit la poliţie pentru eliberarea adolescentei Ruby, care fusese reţinută pentru furt.
   

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close