Antena 3 CNN Externe Beţi turtă, doi angajaţi ai fabricantului de Blackberry au perturbat un zbor

Beţi turtă, doi angajaţi ai fabricantului de Blackberry au perturbat un zbor

Beţi turtă, doi angajaţi ai fabricantului de Blackberry au perturbat un zbor
Sursa foto: Foto: funnyblog.ro
06 Dec 2011   •   08:08

Un zbor pe ruta Toronto-Beijing al Canada Air a fost întrerupt din cauza a doi oficiali din cadrul Research in Motion (RIM), fabricatul canadian de telefoane BlackBerry. Cei doi se aflau în stare de ebrietate. În urma incidentului, bărbaţii au fost concediaţi, informează AFP.

George Campbell, de 45 de ani, şi Paul Alexander Wilson, de 38 de ani, au recunoscut, în faţa instanţei, că au băut prea mult alcool. Avionul Boeing 777, care transporta 331 de pasageri şi membri ai echipajului, survola nordul Alaskăi în momentul în care piloţii au decis să întrerupă zborul din cauza celor doi pasageri. Comandanţii aeronavei au fost nevoiţi să aterizeze la Vancouver (vest).

"RIM aşteaptă de la angajaţii săi să se comporte într-un mod care să reflecte principiile noastre ferme şi regulile noastre de comportament în cadrul companiei. RIM nu tolerează comportamente incompatibile cu legea şi se aşteaptă de la angajaţii săi să acţioneze, în orice moment, cu integritate şi respect", a afirmat compania într-un comunicat.

Cei doi bărbaţi au fost concediaţi şi au primit interdicţia de a mai călători cu Air Canada timp de un an. Ei vor fi nevoiţi să plătească transportatorului 35.000 de dolari canadieni (34.300 de dolari americani) fiecare.

 

 

×
Subiecte în articol: Blackberry stare de ebrietate
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close