Antena 3 CNN Externe Biden, și foștii președinți, Obama, Clinton și Bush vor vizita cele trei locuri ale tragediei din 9/11

Biden, și foștii președinți, Obama, Clinton și Bush vor vizita cele trei locuri ale tragediei din 9/11

Președintele american Joe Biden va vizita cele 3 locuri ale tragediei din 9/11. Predecesorii săi, George W. Bush şi Barack Obama, vor participa și ei la comemorarea a 20 de ani de la atentatele care au schimbat cursul istoriei.

Biden, și foștii președinți, Obama, Clinton și Bush vor vizita cele trei locuri ale tragediei din 9/11
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    11 Sep 2021   •   15:23

Vor fi toţi preşedinţii epocii de după 11 septembrie, cu excepţia lui Donald Trump.

Joe Biden se va duce la Ground Zero din Manhattan, la Turnurile Gemene, la Pentagon şi la Shanksville din Pennsylvania, unde s-a prăbuşit unul dintre avioanele folosite de al-Qaeda pentru a lovi SUA, United Airlines 93.

Deturnarea zborului de către terorişti a fost împiedicată de pasageri, ceea ce probabil a împiedicat prăbuşirea asupra ţintei, Washington.

Prin urmare, acei pasageri, probabil, au salvat viaţa lui Biden însuşi, precum şi a altor sute de oameni care se aflau în Congres, Casa Albă şi alte locuri din capitală. 

Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a spus că președintele nu se va adresa națiunii pe 11 septembrie, deoarece ”i se pare important să viziteze”.

 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close