Antena 3 CNN Externe Bijuteria pe care Meghan Markle intenționează să o dăruiască fiicei sale ca moștenire de familie

Bijuteria pe care Meghan Markle intenționează să o dăruiască fiicei sale ca moștenire de familie

Bijuteria pe care Meghan Markle intenționează să o dăruiască fiicei sale ca moștenire de familie
29 Iul 2018   •   14:25

Chiar de dinainte ca Meghan Markle să devină ducesă de Sussex, garderoba ei era potrivită pentru un membru al familiei regale, iar ea salvează o piesă specială din colecția vestimentară pentru viitoarea ei fată. 

Înainte să se mute la Londra și să se căsătorească cu prințul Harry, Markle a fost o actriță de succes la Hollywood, în serialul "Suits”.  În acea perioadă Markle și-a făcut singură un cadou scump și anume un ceas Cartier de 4.200 de lire sterline, cu speranța că într-o zi îl va dărui fiicei sale.

Vorbind pentru revista Hello! în 2015, Markle a spus: "Am râvnit întodeauna la ceasul Cartier French Tank." Când fosta actriță a aflat că serialul va avea un al treilea sezon, ea a s-a răsfățat și și-a cumpărat o versiune în două tonuri de culoare a ceasului. 

Markle a gravat bijuteria clasică cu "Pentru M.M. de la M.M " și a dezvăluit că intenționează să " i-l dau fiicei mele într-o zi ". 

Bijuteria este cu atât mai specială deoarece Markle a știut încă de la început ce vrea să facă cu ceasul.  "Asta face ca piesa să fie cu adevărat specială, legătura creată", a declarat ducesă de Sussex, revistei. 

Sursă: The Independent
  

×
Subiecte în articol: bijuterie Meghan Markle
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close