Antena 3 CNN Externe Bijuterii în valoare de 60 de milioane dolari vor fi scoase la vânzare la New York, pe 7 decembrie

Bijuterii în valoare de 60 de milioane dolari vor fi scoase la vânzare la New York, pe 7 decembrie

Bijuterii în valoare de 60 de milioane dolari vor fi scoase la vânzare la New York, pe 7 decembrie
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
03 Dec 2011   •   11:58

Cele mai scumpe bijuterii din lume vor fi scopase la licitatie saptamana viitoare la New York. Piesa de rezistenta este un diamant roz evaluat la 13 milioane de dolari. Organizatorii nu-si fac probleme ca vor ramane cu marfa nevanduta, caci exista in lume milionari excentrici dispusi sa dea atatia bani pentru un cadou de Craciun.

Se spune că diamantul este cel mai bun prieten al doamnelor. Pentru a înţelege şi de ce este de ajuns să ne uită la vedeta licitaţie de iarnă organizată de celebra casă new-yorkeză Sotheby's. Având aproximativ 23 de carate şi un roz de o eleganţă rară, diamantul este cotat la 13 milioane de dolari.

În cadrul aceleaşi licitaţii va fi scos la vânzare şi un superb dimanat alb. Denumită "Lumina Golcondei", bijuteria depăşeşte 30 de carate,organizatorii sperând să obţină de pe urma sa aproape 7 milioane de dolari.

Alături de cele două diamante vor fi mai licitate o serie de rubine, safire şi smaralde. Nu este de mirare că vor particpa clienţi din toate colţurile lumii.

Ediţia de anul acesta a Licitaţiei Bijuteriilor Magnifice va avea loc pe 7 decembrie, valoarea totală a bijuteriilor fiind de aproximativ 60 de milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: bijuterii diamante valoare avere licitatie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close