Antena 3 CNN Externe Bill Clinton crede că va muri în şase luni (VIDEO)

Bill Clinton crede că va muri în şase luni (VIDEO)

Bill Clinton crede că va muri în şase luni (VIDEO)
Sursa foto: Foto: hollywoodcelebgossips.com
11 Aug 2010   •   23:48

Fostul preşedinte american, Bill Clinton, crede că va muri în şase luni. Informaţia-bombă a fost aruncată de un tabloid american. Tot felul de surse din anturajul omului politic susţin că a îmbătrânit în ultimul an cât în 10. Şi se tem că inima lui nu va mai rezista mult.

Sănătatea lui Bill Clinton se înrăutăţeşte pe zi ce trece. Este părerea unora dintre apropiaţii fostului preşedinte, dar fotografiile recente o confirmă.

Politicianul, în vârstă de 63 de ani, a slăbit enorm în ultimele luni. A ajuns piele şi os, iar pungile mari care i-au apărut sub ochi nu sunt deloc semne bune.

În februarie, fostul şef de stat a fost internat de urgenţă, în urma unor dureri în piept. Medicii l-au operat imediat la inimă. I-au implantat două stent-uri, adică nişte tuburi foarte subţiri folosite pentru desfundarea arterelor.

Bill Clinton a mai făcut o operaţie similară în 2004. Atunci i-au fost deschise patru artere blocate. După fiecare intervenţie, fostul preşedinte s-a arătat optimist. Însă, prietenii spun că, în secret, se teme că inima îi va ceda complet. Şi nu va mai trăi să-şi vadă nepoţii.

Observator



×
Subiecte în articol: Bill Clinton moarte sănătate interventie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close