Antena 3 CNN Externe Bill Clinton l-a sunat pe Donald Trump. Ce mesaj i-a transmis fostul preşedinte american

Bill Clinton l-a sunat pe Donald Trump. Ce mesaj i-a transmis fostul preşedinte american

Bill Clinton l-a sunat pe Donald Trump. Ce mesaj i-a transmis fostul preşedinte american
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de S.T.    |    11 Noi 2016   •   12:45

Fostul preşedinte american Bill Clinton l-a felicitat telefonic joi pe Donald Trump pentru victoria în alegerile de marţi pentru Casa Albă, potrivit unui colaborator al celui de-al 42-lea preşedinte al SUA, care s-a aflat, vizibil emoţionat, alături de soţia sa, Hillary, atunci când aceasta şi-a recunoscut miercuri înfrângerea în faţa miliardarului republican, au informat ABC News şi CNN.

„Preşedintele Clinton i-a telefonat preşedintelui ales Trump în această după-amiază. În scurta convorbire, preşedintele Clinton l-a felicitat pe dnul Trump şi i-a adresat urări de bine', a declarat colaboratorul lui Bill Clinton.

În timpul campaniei, miliardarul a calificat în mod repetat preşedinţia lui Bill Clinton drept un eşec. Înaintea celei de-a doua dezbateri, Trump a invitat în public trei femei care îl acuzaseră pe Bill Clinton de comportament inadecvat în urmă cu decenii.

„Bill Clinton a agresat sexual femei nevinovate. Iar Hillary Clinton le-a atacat pe aceste femei cu răutate”, declara Donald Trump, într-un miting de campanie în Pennsylvania.

La rândul său, Bill Clinton, care a petrecut mai mulţi ani ajutându-şi soţia să ajungă în poziţia de a candida la preşedinţie, l-a atacat în campania recentă pe Donlad Trump, considerându-l nepotrivit şi necalificat pentru Casa Albă şi acuzându-l că îşi alimentează susţinătorii doar cu sentimente negative.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close