Antena 3 CNN Externe Biograful regelui Charles, avertisment: Cartea lui Harry poate aduce sfârşitul monarhiei

Biograful regelui Charles, avertisment: Cartea lui Harry poate aduce sfârşitul monarhiei

Autobiografia prințului Harry ar putea să fie începutul sfârșitului pentru familia regală britanică. Eșecul acestui proiect este absolut catastrofal pentru familia regală, adaugă biograful oficial al regelui Charles.

Biograful regelui Charles, avertisment: Cartea lui Harry poate aduce sfârşitul monarhiei
Sursa foto: telegraph.co.uk
de Claudia Popovici    |    08 Ian 2023   •   23:15

Biograful oficial al regelui Charles crede că furia populară privind rasismul, misoginismul și averea familiei ar putea să ducă la scăderea susținerii pentru monarhie.

Catherine Mayer a cărei carte, The Heart Of A King, a fost supusă în 2015 unor scurgeri similare celor care preced lansarea autobiografiei lui Harry, susține că întrebările fundamentale ridicate de Ducele de Sussex, atât în documentarul Netflix, cât și în noua sa carte și în interviurile acordate, sunt evitate.

Acuzațiile de agresiune, rasism și misoginie, precum și distincțiile de clasă nu sunt abordate de monarhie pentru că ar putea submina baza consimțământului prin care conduce familia regală, susține biograful oficial al regelui Charles.

De vină, susține Mayer, sunt straturile de secret și confuzie care înconjoară monarhia și încurajează neînțelegerile.

"Eșecul acestui proiect este absolut catastrofal pentru familia regală"

Acestea au menirea de a apăra familia regală, dar vor sfârși prin a învinge organizația dacă se concentrează pe personalități, avertizează ea.

Întreaga familie regală este menită să fie o reflectare idealizată a poporului britanic însuși, iar căsătoria lui Harry cu Megan a făcut treaba mult mai ușoară, afirmă Mayer.

Eșecul acestui proiect este absolut catastrofal pentru familia regală, adaugă biograful oficial al regelui.

Mayer afirmă că impactul emoțional al cărții autobiografice capătă și mai multă greutate atunci când prințul Harry vorbește în interviul acordat ITV despre sentimentele avute imediat după moartea mamei sale Prințesa Diana.

Cartea Spear - Rezerva ajunge în librării marți 10 ianuarie. Până în prezent, niciun membru al familiei regale nu a comentat dezvăluirile prințului Harry.

Dezvăluiri apărute în presă după ce cartea a fost lansată în Spania cu 5 zile mai devreme. 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close