x close

Biroul lui Muammar Gaddafi, distrus de raidurile nocturne ale forţelor NATO

de Antena3    |    25 Apr 2011   •   11:44
Biroul lui Muammar Gaddafi, distrus de raidurile nocturne ale forţelor NATO 483 Foto: Mediafax

Biroul lui Muammar Gaddafi a fost distrus azi-noapte de un raid al forţelor NATO. Două proiectile au lovit reşedinţa liderului libian şi au provocat pagube materiale importante.

Presa străină a catalogat atacurile de azi noapte drept cela mai puternice înregistrate în Tripoli în ultimele zile. Se pare că imobilul lovit de rachete este acelaşi în care Gaddafi a găzduit, de curând, o întâlnire a liderilor africani.

În momentul atacului, clădirea era aproape goală. Astfel că autorităţile nu au anunţat nicio victimă. Timp de mai bine de o oră, televiziunile libiene au transmis în direct imagini cu distrugerile provocate de proiectile. În plus, oficialii guvernului de la Tripoli au dat numeroase declaraţii referitoare la bombardament.

Capitala Libiei a fost cuprinsă conflictul armat, violenţele extinzându-se din est către Tripoli. NATO şi rebelii lansează tot mai multe atacuri care au ca obiectiv slăbirea puterii militare a regimului lui Gaddaf, iar trupele guvernamentale răspund cu atacuri asupra fiefurilor deţinute de revoluţionari.

 

Citeşte mai multe despre:

Muammar Gaddaffi NATO Libia
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati