Antena 3 CNN Externe Bisericile din Washington şi-l dispută pe Barack Obama

Bisericile din Washington şi-l dispută pe Barack Obama

Bisericile din Washington şi-l dispută pe Barack Obama
18 Noi 2008   •   15:40

Bisericile din Washington aşteaptă cu nerăbdare ca Barack Obama, care este neo-protestant, să-şi aleagă locul de rugăciune. Preşedintele ales al Statelor Unite se va muta în curând la Casa Albă şi va frecventa, cel mai probabil, o biserică din capitală.
Bisericile din Washington se pregătesc să-l primească aşa cum se cuvine pe viitorul locatar al Casei Albe. Unele congregaţii religioase au început deja să facă lobby pentru a se asigura că Obama le va alege.
Favoritele întrecerii sunt bisericile situate în apropierea Casei Albe. Multe dintre ele au legături deja istorice cu preşedinţii americani.
Şi credincioşii îi promit lui Obama că se va simţi bine alături de ei.
?În primul rând, toţi membrii bisericii îl vor primi cu căldură pe el şi pe familia lui şi îl vor înconjura de iubire. În plus ne vom ruga pentru cei patru ani ai săi de mandat.? spun credincioşii.
Cu toate acestea Obama ar putea să urmeze exemplul multor altor preşedinţi şi să nu frecventeze nici o biserică. Sau ar putea procedeze ca predecesorul său, George Bush, care, în cei 8 ani de mandat, a apărut foarte rar pe la slujbe.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close