Antena 3 CNN Externe Blestemaţi să se iubească în pofida controverselor. Nunta nedorită de o întreagă naţiune a avut loc

Blestemaţi să se iubească în pofida controverselor. Nunta nedorită de o întreagă naţiune a avut loc

Blestemaţi să se iubească în pofida controverselor. Nunta nedorită de o întreagă naţiune a avut loc
Sursa foto: Foto: AFP/Mediafax
13 Iul 2012   •   20:19

Liniştea unei insule din Oceanul Pacific, numită Tonga, a fost puternic perturbată de un eveniment care a avut loc în urmă cu câteva zile: nunta prinţului moştenitor Tupouto’a Ulukalala cu aleasa inimii sale.

Gestul prinţului a stârnit numeroase controverse iar acestea nu sunt legate de numele miresei, care este destul de dificil de pronunţat, Sinaitakala Tuk’imatamoana ‘I Fanakavakilangi Fakafanua, ci de faptul că mireasa îi este rudă de sânge, scrie Daily Mail.

Căsătoria celor doi tineri, în vârstă de 27, respectiv 25 de ani, nu este văzută cu ochi buni de oficialii guvernului şi ai Casei Regale. Mai mult de atât, chiar şi tatăl prinţului, Regele George Tupou al V-lea, care a murit în luna martie a acestui an, s-a împotrivit acestei relaţii, acum oficială.

Prinţul le-a replicat contestatarilor săi că dragostea dintre el şi iubita sa este mult prea puternică şi dragostea vine înainte de protocol.

Mireasa lui, fostă profesoară, este pe locul 26 în linia de succesiune la tron.

În ciuda scandalului iscat, nunta celor doi a avut loc.

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close