Antena 3 CNN Externe Blestemul înfiorător care i-a lovit pe aceşti doi tineri. Voiau să le dea părinţilor vestea cea mare, când s-a întâmplat asta

Blestemul înfiorător care i-a lovit pe aceşti doi tineri. Voiau să le dea părinţilor vestea cea mare, când s-a întâmplat asta

Blestemul înfiorător care i-a lovit pe aceşti doi tineri. Voiau să le dea părinţilor vestea cea mare, când s-a întâmplat asta
de O.P.    |    12 Feb 2013   •   07:31

Chiar dacă locuiau în oraşe diferite, dragostea lor era mai puternică şi au demonstrat tuturor că o relaţie bazată pe iubire şi respect poate supravieţui sutelor de kilometri care sunt între ei.

Însă povestea Jessicăi De Lima Roehl nu este una cu un final fericit. Tânăra de 21 de ani a organizat petrecerea care a avut loc în clubul brazilian Kiss în care au ars de vii sute de tineri.

Chiar dacă a pus totul la punct la petrecerea din club, tânăra, la insistenţele iubitului ei, nu a mers să vadă cum se desfăşoară totul. Jessicăi nu îi plăcea să meargă neînsoţită la evenimentele mondene, aşa că a ales să rămână acasă.

Pe la miezul nopţii a primit un telefon disperat de la iubitul ei, care o întreba daca e teafără. Jessica De Lima i-a spus că era acasă, în pat şi dormea, apoi tânărul i-a povestit despre tragedia care a avut loc la club.

Fericită că este în viaţă, dar în acelaşi timp, îngrozită de cele petrecute la clubul Kiss, Jessica a ales să petreacă un weekend împreună cu iubitul ei, pe care l-a considerat îngerul ei păzitor.

Însă, când se întorceau acasă din mini-vacanţa lor, dorind să le dea părinţilor vestea că aveau să se căsătorească, maşina tinerilor a fost lovită frontal de un tir intrat pe contrasens.









Jessica a murit pe loc, iar iubitul ei o zi mai târziu, la spital.





×
Subiecte în articol: blestem
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close