Antena 3 CNN Externe Blestemul vieţii într-un lagăr de concentrare din Coreea de Nord. Fetele sunt mâncate de vii de câinii soldaţilor

Blestemul vieţii într-un lagăr de concentrare din Coreea de Nord. Fetele sunt mâncate de vii de câinii soldaţilor

Blestemul vieţii într-un lagăr de concentrare din Coreea de Nord. Fetele sunt mâncate de vii de câinii soldaţilor
de O.P.    |    25 Iun 2012   •   09:05

Mai multe desene care arată ororile prin care trec oamenii care sunt închişi în lagărele de concentrare au fost publicate de un artist corean. În aceste schiţe sunt descrise câteva din pedepsele pe care le primesc oamenii, dar şi atrocităţile de care sunt capabili paznicii.

Cadavrele sunt aruncate la o groapă comună şi majoritatea trupurilor neînsufleţite nu mai au ochi, pentru că şobolanii îi devorează.

Femeile gravide, înainte de a fi tăiate pe burtă şi executate, sunt puse să distreze coloneii - sunt urcate pe o masă şi puse să danseze până cad epuizate.

Prizonierii sunt legaţi de un copac şi bătuţi cu sălbăticie, uneori chiar omorâţi în bătaie, pentru că gardienii sunt stresaţi şi numai în acest fel se pot descăra.

Tinerele sunt mâncate de vii de câinii gărzilor, iar animalele sunt recompensate pentru aceste atrocităţi, la fel şi stăpânii lor, pentru că i-au dresat "cum trebuie".


×
Subiecte în articol: soldati
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close