Antena 3 CNN Externe Bo, câinele familiei Obama, eroul unui roman pentru copii

Bo, câinele familiei Obama, eroul unui roman pentru copii

Bo, câinele familiei Obama, eroul unui roman pentru copii
Sursa foto: catel Obama
16 Apr 2009   •   15:26

Deşi nu au trecut decât câteva zile de la sosirea la Casa Albă, căţelul familiei prezidenţiale din SUA, Bo, a devenit deja eroul unui roman pentru copii. Cu toate că preşedintele Obama va apărea şi el în roman, eroul va fi căţelul Bo, anunţă Sky News.

Iniţiativa aparţine unui mic grup editorial, Mascot Books. Acesta va lansa, în cursul săptămânii viitoare, volumul "Bo, America's Commander In Leash".

Autorii romanului lucrează de mai bine de două luni la acest proiect. Aceştia au scris mai întâi textul, lăsând loc liber numai în spaţiile rezervate pentru pozele cu ?primului căţel al SUA?. Cititorii sunt îndemnaţi să îl urmeze pe căţeluşul Bo într-o serie de aventuri în jurul noii sale reşedinţe.

Noul membru al familiei Obama are numai şase luni. Patrupedul a fost primit cu entuziasm de către cele două fiice ale preşedintelui, Sasha şi Malia. Câinele are blana neagră şi lăbuţele albe. Şi, pentru că va locui cu familia prezidenţială, Bo a fost special dresat pentru a face faţă protocolului strict de la Casa Albă.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Casa Alba
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close