Antena 3 Externe Boeing 787 Dreamliner a fost INTERZIS pe cerul Europei

Boeing 787 Dreamliner a fost INTERZIS pe cerul Europei

de G.C.P    |    17 Ian 2013   •   14:09
Boeing 787 Dreamliner a fost INTERZIS pe cerul Europei

Agenţia Europeană de Siguranţă a Aviaţiei (AESA) a emis o interdicţie privind zborurile aparatelor Boeing 787 Dreamliner. Aceasta decizie vine după o măsură similară din partea Administraţiei Federale a Aviaţiei Civile din SUA şi a recomandărilor sale către agenţiile de resort din alte ţări de a susţine respectiva decizie, transmite Reuters.

Autorităţile sunt îngrijorate de ultimele incidente, în care au fost implicate aceste avioane, existând sesizări în ceea ce priveşte defecţiunea bateriilor în sistemele electronice de alimentare ale aparatelor de zbor.

Practica obişnuită de reglementare aviatică europeană este de a urma recomandările autorităţilor din ţara în care au fost fabricate aeronavele cu probleme - respectiv, Statele Unite ale Americii.

Miercuri, companiile aeriene japoneze All Nippon Airways şi JAL au oprit la sol avioanele Boeing 787 Dreamliner , după o serie de defecţiuni succesive.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close