Antena 3 CNN Externe Boiko Borisov vrea să candideze la preşedinţia Bulgariei: "Votaţi pentru cine vreţi, dar câştigătorul nu trebuie să se ascundă"

Boiko Borisov vrea să candideze la preşedinţia Bulgariei: "Votaţi pentru cine vreţi, dar câştigătorul nu trebuie să se ascundă"

Boiko Borisov vrea să candideze la preşedinţia Bulgariei: "Votaţi pentru cine vreţi, dar câştigătorul nu trebuie să se ascundă"
Sursa foto: Foto: voanews.com
26 Apr 2013   •   17:24

Fostul premier bulgar Boiko Borisov, liderul partidului GERB, a declarat, vineri, la Plovdiv, în zona central-sudică a Bulgariei, că intenţionează să candideze la preşedinţie la următoarele alegeri, relatează site-ul Novinite.com.
   
Borisov, care se află în campanie în vederea alegerilor anticipate din 12 mai, a declarat că toţi adolescenţii care stau în primul rând vor vota pentru el în câţiva ani pentru a-l alege preşedinte, adăugând că nu are rival pentru această funcţie.
   
"De 15 ani, bulgarii m-au ales, fie ca secretar în Ministerul de Interne, ca primar al Sofiei, ca premier, ei mi-au oferit încrederea lor iar eu nu i-am trădat niciodată. Nu credeţi absurdităţile cu care vă hrănesc. Vor trece toate şi într-o zi vom râde când ne vom aminti", a declarat Borisov, referindu-se cel mai probabil la scandalul interceptărilor ilegale.
   
Fostul premier a explicat că a vizitat comunităţile mici de musulmani din sudul Bulgariei pentru a constata efectele în regiune ale măsurilor Cabinetului său în special creşterea numărului de locuri de muncă şi îmbunătăţirea infrastructurii.
   
"Nu încercăm să generăm o confruntare şi nu concurăm prin discreditarea unor persoane; este suficient să arătăm ce am construit - staţii de purificare, autostrăzi, centre de îngrijire. Vom termina infrastructura, vom creşte veniturile, ceea ce va atrage mai mulţi investitori. Bulgarii au supravieţuit perioadei de tranziţie şi măsurilor de austeritate, noi stăm mai bine decât alte ţări, şi vom fi şi mai bine de acum încolo. Vă rog, votaţi pentru cine vreţi, dar câştigătorul nu trebuie să se ascundă; el sau ea va trebui să îşi asume responsabilitatea", a declarat Borisov.
   

×
Subiecte în articol: Bulgaria Boiko Borisov alegeri
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close