Antena 3 Externe Brazilia: Armata anunţă recuperarea a 17 cadavre din avionul prăbuşit în Atlantic

Brazilia: Armata anunţă recuperarea a 17 cadavre din avionul prăbuşit în Atlantic

08 Iun 2009   •   01:35
Brazilia: Armata anunţă recuperarea a 17 cadavre din avionul prăbuşit în Atlantic
Sursa foto: avion prabusit

Autorităţile militare braziliene susţin că vasele de căutare au recuperat 17 cadavre ale pasagerilor din cursa Air France ce s-a prăbuşit în Oceanul Atlantic acum o săptămână.

Anterior, echipele de căutare anunţaseră că au recuperat patru noi cadavre la locul de prăbuşire al avionului în Atlantic. 228 de oameni erau la bordul aeronavei.

?Sute de obiecte au fost găsite şi sunt depozitate până când vom şti unde să le trimitem," a declarat purtătorul de cuvânt al forţelor aeriene braziliene Henry Munhoz.
Oficialii au precizat că au fost observate mai multe cadavre în Ocean şi este de aşteptat să fie recuperate ulterior.
12 avioane braziliene, din care unul echipat cu radar ce poate detecta materiale în apă, două avioane franceze, o navă franceză şi cinci braziliene caută o suprafaţă de circa 1.100 km.

Franţa a mai trimis un submarin nuclear ce ar trebui să ajungă miercuri în zona impactului pentru a căuta cutiile negre, considerate esenţiale pentru înţelegerea motivelor care au dus la prăbuşirea avionului.

Emeraude este echipat cu sonare foarte puternice ce pot detecta semnalele cutiilor, ce vor fi active timp de 30 de zile.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close