Antena 3 CNN Externe Breşă de securitate în Secret Service! Ce crezi că a făcut bărbatul ajuns în spatele preşedintelui Obama?

Breşă de securitate în Secret Service! Ce crezi că a făcut bărbatul ajuns în spatele preşedintelui Obama?

Breşă de securitate în Secret Service! Ce crezi că a făcut bărbatul ajuns în spatele preşedintelui Obama?
Sursa foto: Foto: Politico
18 Sep 2012   •   14:41

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a susţinut un discurs electoral în Cincinnati, prilej cu care a stârnit entuziasmul celor câtorva mii de participanţi.

O singură persoană pare să fi fost mai puţin interesată de mesajul preşedintelui. Bărbatul, care probabil a băut mai multe lichide decât era necesar, a căutat în zadar o toaletă liberă.
Ajuns la capătul răbdării fiziologice, el a reuşit să se strecoare în spatele agenţilor Secret Service, cei care asigură paza preşedintelui, şi s-a uşurat în voie, chiar în spatele scenei pe care Obama îşi ţinea discursul, aşa cum arată Politico.

Peste ocean, imaginea a stârnit discuţii largi, pe marginea breşei de securitate din jurul preşedintelui. Mulţi au făcut haz dar alţii au fost de părere că în locul celui surprins de camera foto într-o postură jenantă, putea fi oricine altcineva, care să atenteze la viaţa lui Obama.
Iar atunci nu mai era nimic de râs!



Reprezentanţii Secret Service au spus că cel fotografiat era un om de-al lor şi că acesta nu urina, aşa cum se poate interpreta. El veghea la prevenirea unui eventual pericol, venit din pădurea învecinată.

"Individul din spate, cu cămaşă albastră, face parte din personalul nostru, iar acurateţea fotografiei nu ne permitem să spunem că acesta îşi făcea nevoile pe iarbă" a declarat Edwin Donovan, purtătorul de cuvânt al Secret Service.

×
Subiecte în articol: cincinnati
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close