Antena 3 CNN Externe Britanicii îi antrenează pe rebelii sirieni să-l asasineze pe Bashar al-Assad

Britanicii îi antrenează pe rebelii sirieni să-l asasineze pe Bashar al-Assad

Britanicii îi antrenează pe rebelii sirieni să-l asasineze pe Bashar al-Assad
13 Noi 2012   •   14:26

În vreme ce primul ministru britanic, David Cameron, se pregăteşte să folosesască Forţele Aeriene Regale (RAF) în Siria, pentru a pune capăt conflictului sângeros din ţară, trupele speciale britanice antrenează rebeli pentru a-l asasina pe preşedintele sirian, Bashar al-Assad, şi pe comandanţii din jurul acestuia.

Surse din cadrul guvernului britanic au dezvăluit pentru London Daily Star că trupe de elită engleze, îi pregătesc pe rebelii sirieni, pentru a da lovitura decisivă regimului Assad, orchestrând asasinarea lui.

Militarii sunt special pregătiţi pentru astfel de misiuni şi fac parte din trupe de comando britanice, cum ar fi Britain Special Air Service (SAS), Special Boat Section (SBS) şi unitatea Airborne Infantry of the British Army (Paras).

Dacă în precedentele puncte de vedere ale SUA şi Regatului Unit, vis-a-vis de situaţia din Siria, se decisese să nu se intervină militar, se pare că,  discuţiile din ultimul timp, dintre Obama şi Cameron, au în considerare o implicare în forţă, cel puţin pentru asigurarea unui culoar de zbor deasupra zonei de conflict.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close