Antena 3 CNN Război în Israel Ea este Bruna Văleanu, tânăra cu origini româneşti care se numără printre victimele din Israel! | "Copilul meu a devenit o mică stea în Univers"

Ea este Bruna Văleanu, tânăra cu origini româneşti care se numără printre victimele din Israel! | "Copilul meu a devenit o mică stea în Univers"

Printre victimele masacrului declanşat de Hamas în Israel se află şi o tânără cu origini româneşti.

Ea este Bruna Văleanu, tânăra cu origini româneşti care se numără printre victimele din Israel! | "Copilul meu a devenit o mică stea în Univers"
Sursa foto: Instagram Bruna Valeanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Oct 2023   •   09:22

O tânără de 24 de ani din Brazilia cu cetăţenie israeliană, a carei mamă şi soră sunt românce stabilite în Israel, se numără printre victimele teribilului masacru.

Bruna Văleanu se mutase în 2015 din Rio de Janeiro în Petah Tikva și studia la o universitate din Tel Aviv.

Ea a fost una din sutele de victime ale atacului surprinzător declanşat de Hamas. 

Iniţial Bruna a fost dată dispărută, dar ieri familia a anunţat decesul ei. 

"Cu adâncă durere ne luăm rămas bun. Copilul nostru a devenit o mică stea în Univers. Te vom iubi mereu!" a anunţat familia tinerei într-o postare pe Facebook. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Război în Israel | Peste 1.200 de israelieni au murit, iar peste 3.000 au fost răniţi, în urma atacurilor Hamas

În continuare situatia este critică, ţara a fost atacată cu obuze din Siria. Urmează o noua zi de bombardamente. Alarmele sună neîncetat, iar locuitorii caută în fiecare secundă să se ferească de moarte.

Israelul a raportat peste 1.200 de morți în războiul cu Hamas, informează, miercuri, televiziunea de stat israeliană Kan, conform The Guardian. Mai multe victime sunt de partea fâșiei Gaza.

Televiziunea publică israeliană Kan a publicat un raport că numărul deceselor din Israel. Bilanțul a trecut de 1.200. Majoritatea victimelor sunt civili, în special în fâșia Gaza, aflată sub controlul Hamas.

Față de ultimml bilanț, numărul victimelor decedate a crescut cu 200. După patru zile de când Hamas a terorizat orașele din sudul Israelului, ucigând sute de persoane, soldații israelieni încă descoperă și colectează cadavrele celor decedați.

Cel mai recent bilanț palestinian, furnizat de autoritatea sanitară din Gaza, a ridicat la 900 numărul morților din enclavă începând de sâmbătă. Printre morți se numără 260 de copii și 230 de femei.

 

 

×
Subiecte în articol: Război în Israel
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close