Antena 3 Externe BREXIT. Discuții cruciale la Bruxelles, între liderii UE. Pentru prima dată, Marea Britanie nu participă la discuții

BREXIT. Discuții cruciale la Bruxelles, între liderii UE. Pentru prima dată, Marea Britanie nu participă la discuții

de G.S.    |    29 Iun 2016   •   12:16
BREXIT. Discuții cruciale la Bruxelles, între liderii UE. Pentru prima dată, Marea Britanie nu participă la discuții

Liderii UE se întâlnesc miercuri pentru a discuta decizia Marii Britanii de a părăsi Blocul comunitar şi viitorul Uniunii Europene, aceasta fiind prima întâlnire la acest nivel la care reprezentantul britanic nu participă.

Un punct important pe lista discuţiilor de miercuri este acela referitor la modalităţile prin care se poate întări unitatea Blocului comunitar în urma referendumului din Marea Britanie.

În ziua precedentă, liderii UE au discutat cu premierul britanic David Cameron despre rezultatul referendumului, acesta fiind ultimul summit UE la care participă Cameron, care a anunţat că va demisiona în următoarele trei luni.

David Cameron a declarat marţi că cooperarea în probleme de securitate şi comerţ este vitală în relaţia viitoare dintre UE şi Marea Britanie, notează BBC News online.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close