Antena 3 CNN Externe Bucegii tridimensionali. Turismul de pe Valea Prahovei are promovare online de vârf (VIDEO)

Bucegii tridimensionali. Turismul de pe Valea Prahovei are promovare online de vârf (VIDEO)

Bucegii tridimensionali. Turismul de pe Valea Prahovei are promovare online de vârf (VIDEO)
Sursa foto: 3D
14 Mar 2010   •   10:19

Bucegi în 3D. Turismul de pe Valea Prahovei beneficiază de acum de promovare on-line. Autorităţile române, în colaborare cu cele din Belgia, au reuşit să finalizeze proiectul ?Bucegii3D". Astfel, turiştii autohtoni, dar şi cei străini vor putea obţine informaţii şi imagini cu obiectivele turistice, trasee montane şi chiar cu unităţile hoteliere din zonă.

După aproape trei ani, specialiştii au reuşit să realizeze un site şi o hartă 3D în care se regăsesc toate obiectivele de interes turistic şi cultural din întreaga zonă a Bucegilor. Astfel, potenţialii turişti vor putea obţine informaţii şi imagini actualizate, de ultimă oră.

Specialiştii belgieni sunt de părere că zona Munţilor Bucegi are un potenţial turistic ridicat, însă atrag atenţia că lipsa infrastructurii şi dotările tehnice necesare pot fi un mare dezavantaj.

?Imaginea României ca destinaţie turistică nu este întotdeauna foarte bună în ţări din afara României. Aşadar, singurul lucru pe care îl putem face pentru shimba asta este să lucrăm împreună şi să dovedim că percepţia pe care o au unii oameni despre România este greşită?, a declarat Karel Ooms, senior consultant WES Belgia.

Cei interesaţi de noua prezentare a zonelor turistice de pe Valea Prahovei pot accesa adresa de web: www.3d.geoid.be-Bucegi.



Antena 3




×
Subiecte în articol: Bucegi valea prahovei imagini 3D Belgia
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close