Antena 3 CNN Externe Bulgaria. Bătaie între martorii lui Iehova şi membrii unui partid ultra-naţionalist

Bulgaria. Bătaie între martorii lui Iehova şi membrii unui partid ultra-naţionalist

Bulgaria. Bătaie între martorii lui Iehova şi membrii unui partid ultra-naţionalist
Sursa foto: Foto: forum.softpedia.com
18 Apr 2011   •   21:42

Bătaie soră cu moartea la vecinii bulgari. Membrii unui partid ultra-naţionalist din Bulgaria au atacat o casă de rugăciuni a Martorilor lui Iehova. Cel puţin cinci persoane au ajuns în stare gravă la spital. Zece extremişti au fost reţinuţi.

O petardă aruncată în casa de rugăciune a încins spiritele. Acesta a fost semnalul începutului. A urmat o bătaie soră cu moartea. Zeci de protestatari au luat cu asalt casa de rugăciuni din Burgas. S-a întâmplat duminică, în cea mai importantă sărbătoare a organizaţiei religioase.

Încolţiţi, oamenii din interior au încercat să le ţină piept protestatarilor. Cum n-au reuşit, au încercat să se baricadeze în interiorul casei de rugăciune, însă ultra-naţionaliştii au rupt uşa şi au intrat peste ei.

În cele din urmă, poliţiştii au intervenit, dar cinci oameni au ajuns la spital. Cel puţin zece membri ai partidului extremist au fost reţinuţi de poliţişti.

Zeci de membri ai unui partid ultra naţionalist din Bulgaria au protestat în faţa unei case de rugăciune din oraşul Burgas, al doilea ca mărime din Bulgaria.

Vă avertizăm că urmează imagini şocante.

 


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close