Antena 3 CNN Externe O bunică refuză să mai aibă grijă de nepoții săi și i-a mărturisit fiicei sale motivele: ”Avem și noi o viață”

O bunică refuză să mai aibă grijă de nepoții săi și i-a mărturisit fiicei sale motivele: ”Avem și noi o viață”

O femeie, în vârstă de 66 de ani, a decis să nu mai aibă grijă de nepoții ei și chiar a ales să justifice de ce nu mai vrea să o ajute pe fiica sa în legătură cu cei mici.

O bunică refuză să mai aibă grijă de nepoții săi și i-a mărturisit fiicei sale motivele: ”Avem și noi o viață”
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    13 Dec 2023   •   15:52

Marjorie Hershberg, o bunică în vârstă de 66 de ani, a împărtășit cu toată lumea motivele pentru care a ales să nu mai stea cu nepoții săi.

Femeia spune că unul dintre motive e legat de faptul că Miasie, nepoata, în vârstă de 4 ani, spunea mereu ”Să mergem la casa mamei”, în loc de ”Să mergem la casa mea”.

”Ea credea că are două case separate, a mea și a părinților ei”, a spus aceasta, care își amenajase a doua și a treia cameră în casa sa pentru Maisie și fratele ei, Aidan.

Citește și: O bunică din Galați și-a sechestrat nepoții. Femeia a încercat să-i ascundă de părinții lor 

Hershberg, care își supraveghea nepoții în fiecare zi a declarat că a împărtășit îngrijorările cu fiica sa, în vârstă de 38 de ani, care lucra cu normă întreagă.

”Am spus că nu fac niciun serviciu nici uneia dintre ele, deoarece Maisie nu era sigură de casa cărei persoane aparține”, a spus Hershberg, pentru Business Insider.

Mai mult decât atât, Marjorie a mai mărturisit că devenise din ce în ce mai obosită și că avea nevoie să impună limite.

”Am mai spus că sunt epuizată, să am grijă de copii atât de mici mă epuizează”, a adăugat Hershberg.

Femeia mai mărturisește că și-a dorit ca neapoata să o vadă ca pe o bunică, nu ca pe o bonă și că, în cele din urmă, fiica sa a înțeles situația. 

”Vreau ca Maisie să mă vadă ca pe bunica ei, nu ca pe bonă. Îi iubesc cu adevărat pe nepoții mei, dar și soțul meu și cu mine avem și noi o viață”, a încheiat femeia.

×
Subiecte în articol: bunica nepoti
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close