Antena 3 CNN Externe C.I.A. şi Senatul american, cele mai recente ţinte ale hackerilor

C.I.A. şi Senatul american, cele mai recente ţinte ale hackerilor

C.I.A. şi Senatul american, cele mai recente ţinte ale hackerilor
Sursa foto: Foto: exploitthis.com
16 Iun 2011   •   02:45
Paginile oficiale ale site-urilor CIA dar și a Senatului american au fost atacate de hackeri miercuri noapte. Site-ul Senatului a fost atacat a două oară în doar câteva zile, de același grup de hackeri, Lulz, membri ai grupului Anonymous, conform Huffington Post.

De asemenea, hackerii au anunțat pe contul de Tweeter că sunt deschiși la propuneri legate de următoare posibile ținte. Grupul a revendicat, de asemenea, atacurile de la Sony, PBS și multe companii. Mesajul publicat de fiecare dată este: “Lulz – Râzând de securitatea voastră din 2011”.

Lulz nu au adăugat informații preluate de la C.I.A. la seria de documente puse la dispoziție. În acest context, este posibil ca hackerii să fi reușit să spargă site-ul dar să nu fi preluat informații sensibile.

Site-ul Senatului a mai fost atacat în week-end de același grup. Conform oficialilor, hackerii au preluat atunci mai multe informații, dar acum, acest lucru nu s-a mai întâmplat. “Nu mai reușesc să descarce nimic, dar atacurile continuă. Am reușit să fim cu un pas în fața lor și i-am ținut departe de rețeaua Senatului.”           

Un reprezentant al grupului a postat pe contul de Twitter informaţii conform cărora au spart site-ul senate.gov. De asemenea, reprezentantul a adăugat că la intrarea pe site-ul Guvernului apare un singur mesaj al grupului LulzSec: Nu ne place foarte mult guvernul american.”


×
Subiecte în articol: hackeri CIA Senat SUA atac informatic
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close