Antena 3 CNN Externe Cadavre de câini descoperite într-un congelator din casa unor americani

Cadavre de câini descoperite într-un congelator din casa unor americani

Cadavre de câini descoperite într-un congelator din casa unor americani
Sursa foto: Foto: cameras.about.com
14 Oct 2010   •   09:58

Doi soţi din Statele Unite au ajuns în faţa justiţiei după ce poliţia a făcut, la fosta lor locuinţă, o descoperire înfiorătoare. Zeci de cadavre de câini erau înghesuite într-un congelator, iar alte zeci de animale bântuiau libere prin casă şi împrejurimi.

În grădina fostei case a soţilor Hamilton se mai află, acum, doar vreo doi câini pe care poliţiştii şi veterinarii n-au reuşit să-i prindă. Ceilalţi sunt la adăpost într-un refugiu, după câteva luni în care au fost abandonaţi fără mâncare sau apă. Poliţia a fost alertată de vecinii deranjaţi de mirosul insuportabil al animalelor lăsate în voia soartei.

Oamenii legii au avut nevoie de un ordin judecătoresc pentru a pătrunde în casa părăsită. Au fost îngroziţi să descopere, aici, un congelator scos din priză, plin cu cadavre de câini intrate în descompunere. Dar nici câinii vii nu o duceau mult mai bine.

Cei doi soţi care au tratat cu atâta cruzime animalele îşi câştigă existenţa din... creşterea câinilor de rasă. Procuratura a formulat, împotriva lor, zeci de capete de acuzare - câte unul pentru fiecare din câinii ucişi şi chinuiţi.

Observator

 

×
Subiecte în articol: cadavre caini SUA
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close