Antena 3 CNN Externe Zece cadavre înfășurate în pături și împrăștiate pe străzi, după o ciocnire între bande, în Mexic

Zece cadavre înfășurate în pături și împrăștiate pe străzi, după o ciocnire între bande, în Mexic

O ciocnire brutală între bande a dus la moartea a 16 persoane. Zece cadavre erau înfășurate în pături și legate cu bandă adezivă, împrăștiarte pe străzile mexicane. Alți șase oameni decedați au fost găsiți spânzurați într-un depozit din apropiere. 

Zece cadavre înfășurate în pături și împrăștiate pe străzi, după o ciocnire între bande, în Mexic
Sursa foto: Twitter/ dailymail.co.uk
de Cerasela Stafie    |    06 Feb 2022   •   11:34

Procurorul de stat Francisco Murillo a declarat că zece cadavre au fost descoperite pe străzi, sâmbătă, în municipalitatea Fresnillo din statul central mexican Zacatecas. Ceilalți șase oameni au fost găsiți spânzurați în interiorul unui depozit dintr-un cartier din apropiere Panfilo Natera.

Autoritățile au arestat deja două persoane care au fost surprinse transportând un alt cadavru, cu o zi înainte. Murillo a precizat că cei doi sunt acum investigați pentru celelalte 16 crime.

Niciunul dintre cele 16 cadavre nu a fost identificat până în prezent, dar poliția a descris victimele ca fiind bărbați, scrie Daily Mail.

Criminalitatea din Mexic, la niveluri record

Între timp, omuciderile din regiune continuă să crească. Statul Zacatecas a înregistrat 1.050 de crime în 2021, cu aproximativ 200 mai multe decât în ​​2020.

Descoperirea îngrozitoare vine la doar o lună după ce autoritățile mexicane au descoperit cadavrele a zece persoane în interiorul unui vehicul abandonat în centrul istoric al capitalei statului, în ianuarie, la doar câțiva metri distanță de birourile guvernamentale.

În aceeași lună, o bandă criminală organizată mexicană a declarat că l-a ucis pe primarul unui oraș la doar zece zile după ce a fost instalat în funcție și a avertizat că intenționează să comită noi asasinate politice. Primarul Benjamín López Palacios a fost împușcat în casa sa din municipiul Xoxocotla pe 11 ianuarie.

Presa locală a raportat că trei bărbați l-au vizitat pentru a căuta ajutor pentru un proiect fals, apoi au deschis focul și au fugit. López Palacios, care a depus jurământul la 1 ianuarie ca primar al orașului indigen Xoxocotla, a fost declarat mort la fața locului de către paramedici. Până în prezent, nu au fost raportate arestări în acest caz, iar un motiv nu a fost încă împărtășit.

×
Subiecte în articol: cadavre strazi bande rivale Mexic
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close