x close

Nu avea vești de la ele de mai multe zile. A mers la apartamentul lor, a deschis congelatorul și a început să țipe. „Mi-a stat inima. Ce fel de om poate face asta?”

de S.T.    |    31 Oct 2016   •   13:50
Nu avea vești de la ele de mai multe zile. A mers la apartamentul lor, a deschis congelatorul și a început să țipe. „Mi-a stat inima. Ce fel de om poate face asta?” 534 Foto: flickr.com/ oswaldo

Corpul unei refugiate siriene şi cele ale celor două fiice ale sale asasinate au fost descoperite în Danemarca într-un congelator, a anunţat poliţia luni, care îl caută acum pe tatăl fetelor, potrivit AFP.

Corpul neînsufleţit al unei femei de 27 de ani şi cele ale fetiţelor sale - în vârstă de şapte şi nouă ani - au fost descoperite în apartamentul lor din Aabenraa de o rudă îngrijorată că nu avea veşti de la ele de mai multe zile.

„Poliţia a intrat în apartament şi a găsit cele trei corpuri într-un congelator”, a indicat poliţia locală într-un comunicat. „Soţul victimei şi tatăl copiilor nu se afla în apartament şi este căutat intens”, precizează comunicatul.

Familia sosise în Danemarca în 2015 şi obţinuse statutul de refugiată.
 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Danemarca congelator Siria cadavre
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati