Antena 3 Externe Cadou inedit de logodnă! O tânără a fost surprinsă cu un meteorit de 33 de tone - VIDEO

Cadou inedit de logodnă! O tânără a fost surprinsă cu un meteorit de 33 de tone - VIDEO

30 Mai 2017   •   08:42
Cadou inedit de logodnă! O tânără a fost surprinsă cu un meteorit de 33 de tone - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube

Un chinez și-a cerut în căsătorie iubita și s-a gândit să îi ofere un cadou inedit. Este vorba de un meteorit care cântărește 33 de tone, pe care bărbatul l-a cumpărat cu 150.000 de euro, bani puși deoparte pentru cumpărarea unui apartament, potrivit 105.net.

Liu Fei și-a dus iubita în orașul Kashgar, acolo unde se găsește meteoritul, ce a aparținut unui colecționar, deoarece piatra uriașă nu a putut fi transportată din cauza dimensiunilor sale. A acoperit meteoritul cu o mantie roșie și a pus câțiva prieteni să o dezvelească în momentul în care și-a cerut iubita în căsătorie. Aceasta a răspuns afirmativ, deși din fotografii nu s-ar observa că este prea încântată de piatra prețioasă primită în dar alături de inel.

Mulți au contestat autenticitatea meteoritului și spun că bărbatul a irosit degeaba banii strânși. Mai mult, tânărul cuplu va locui acum cu chirie, deoarece banii pentru apartament nu mai sunt în pușculiță.

O tânără a fost surprinsă cu un meteorit de 33 de tone

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close