Antena 3 CNN Externe O tânără a făcut șoc anafilactic după ce a băut o cafea pe aeroport | Ce conținea băutura care îi putea provoca moartea

O tânără a făcut șoc anafilactic după ce a băut o cafea pe aeroport | Ce conținea băutura care îi putea provoca moartea

O femeie a fost la un pas de moarte după ce a băut o cafea de la tonomatul din aeroport. Băutura i-a provocat un șoc anafilactic. Nimeni nu ar fi crezut că așa ceva este posibil.

O tânără a făcut șoc anafilactic după ce a băut o cafea pe aeroport | Ce conținea băutura care îi putea provoca moartea
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Apr 2024   •   12:58

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, care lucrează pentru o companie aeriană, a cumpărat băutura de la un tonomat din aeroportul Son Sant Joan, situat în apropiere de capitala Palma, în Majorca, potrivit dailymail.co.uk.

În momentul în care a început să savureze din cafea, fata și-a dat seama că ceva nu este în regulă, având în vedere faptul că băutura avea un gust ciudat. 

La o privire mai atentă în ceașcă, tânăra a observat un roi de insecte care se târau în interiorul ei. În scurt timp, fata a suferit un șoc anafilactic.

Fața acesteia a început să i se umfle, iar gâtul a început să i se închidă, respirând tot mai greu. Femeia a fost transportată de urgență la spital, unde a petrecut 36 de ore la terapie intensivă.

Ea a primit adrenalină și alte medicamente de la serviciile medicale de la aeroport înainte de a fi transportată de urgență la o clinică din Palma.

După evenimentul neplăcut, familia sa a depus acum o plângere împotriva aeroportului la Poliția Națională.Aceștia susțin că prezența insectelor în ceașca de cafea este o posibilă infracțiune împotriva sănătății publice și vătămare din imprudență, a adăugat site-ul de știri.

 

×
Subiecte în articol: cafea șoc anafilactic insecte
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close