Antena 3 CNN Externe Un câine polițist, împușcat la datorie, a fost înmormântat ca un erou

Un câine polițist, împușcat la datorie, a fost înmormântat ca un erou

Un câine poliţist, împuşcat la datorie, a fost înmormântat ca un erou în Statele Unite. Ceremonia a avut loc pe un stadion, iar participanții, câteva zeci de polițiști, i-au adus un ultim omagiu colegului lor credincios.

Un câine polițist, împușcat la datorie, a fost înmormântat ca un erou
de Maria Zărnescu    |    23 Iun 2021   •   12:58

Trupul căţelului a fost plimbat pe străzile din localitatea în care se află Secţia de Poliţie pentru care patrupedul a lucrat timp de 12 ani. Localnicii au ieşit şi ei în număr mare pentru a-l comemora pe câinele erou.

Kitt, un ciobănesc belgian, se afla într-o misiune deosebit de periculoasă atunci când a fost împuşcat. Poliţia fusese chemată să intervină de urgenţă într-un episod de violenţă domestică.

Suspectul, un bărbat înarmat, a început să tragă spre cei trei poliţişti sosiţi la faţa locului, iar atunci a intervenit Kitt.

A sărit la atacator şi a reuşit astfel să-i distragă acestuia atenţia. Din păcate, în confruntare, câinele a fost împuşcat mortal. Partenerul lui şi un alt ofiţer au fost şi ei răniţi. Lucrurile puteau lua însă o turnură mult mai neplacută dacă nu ar fi fost prezenţa salvatoare a lui Kitt.

×
Subiecte în articol: catel erou impuscat inmormantat politist
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close