Antena 3 Externe Un câine polițist, împușcat la datorie, a fost înmormântat ca un erou

Un câine polițist, împușcat la datorie, a fost înmormântat ca un erou

de Maria Zărnescu    |    23 Iun 2021   •   12:58
Un câine polițist, împușcat la datorie, a fost înmormântat ca un erou

Un câine poliţist, împuşcat la datorie, a fost înmormântat ca un erou în Statele Unite. Ceremonia a avut loc pe un stadion, iar participanții, câteva zeci de polițiști, i-au adus un ultim omagiu colegului lor credincios.

Trupul căţelului a fost plimbat pe străzile din localitatea în care se află Secţia de Poliţie pentru care patrupedul a lucrat timp de 12 ani. Localnicii au ieşit şi ei în număr mare pentru a-l comemora pe câinele erou.

Kitt, un ciobănesc belgian, se afla într-o misiune deosebit de periculoasă atunci când a fost împuşcat. Poliţia fusese chemată să intervină de urgenţă într-un episod de violenţă domestică.

Suspectul, un bărbat înarmat, a început să tragă spre cei trei poliţişti sosiţi la faţa locului, iar atunci a intervenit Kitt.

A sărit la atacator şi a reuşit astfel să-i distragă acestuia atenţia. Din păcate, în confruntare, câinele a fost împuşcat mortal. Partenerul lui şi un alt ofiţer au fost şi ei răniţi. Lucrurile puteau lua însă o turnură mult mai neplacută dacă nu ar fi fost prezenţa salvatoare a lui Kitt.

×
Subiecte în articol: catel erou impuscat inmormantat politist

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close