Antena 3 CNN Externe Călătorie în lumea luxului. "Muritorii de rând" nu pot decât să viseze cu ochii deschişi

Călătorie în lumea luxului. "Muritorii de rând" nu pot decât să viseze cu ochii deschişi

Călătorie în lumea luxului. "Muritorii de rând" nu pot decât să viseze cu ochii deschişi
Sursa foto: foto: justluxe.com
16 Mar 2012   •   13:03

Mega iahtul de 300 de milioane de dolari este binecunoscut din exterior, însă interiorul a fost un mister până zilele acestea, când proprietarul Andrei Melnichenko, un magnat rus, a permis jurnaliştilor de la Wall Street Jurnal să pătrundă la bordul celei mai luxoase ambarcaţiuni din lume.

Cel care a proiectat vasul se numeşte Philippe Starck. Acesta a acoperit interioarele vasului cu cristale, oglinzi şi alte suprafeţe lucioase.

Atmosfera din iaht este asemănătoare unui hotel de lux. Numai balustrada care conduce spre dormitor a costat 60,000 de dolari. Dormitorul principal este "ascuns", proiectantul fiind cunoscut pentru opţiunile sale de design riscant. În acest dormitor se poate intra numai printr-un sistem securizat, bazat pe scanarea amprentelor digitale.

Toţi pereţii vasului sunt acoperiţi de materiale de lux executate pe comandă, metale preţioase şi cristale. La bordul iahtului se află şi o sală de petreceri care poate fi transformată în discotecă, o parcare, 3 piscine şi un salon de masaj.

Lungimea vasului este egală cu lungimea unui stadion de fobal.



×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close