Antena 3 CNN Externe "Călătorie în timp" de Revelion, cu avionul, eșuată. Motivul banal pentru care nu a avut loc

"Călătorie în timp" de Revelion, cu avionul, eșuată. Motivul banal pentru care nu a avut loc

Mai mulți oameni au vrut să "călătorească în timp" cu avionul, în noaptea de Revelion. Un motiv banal le-a dat peste cap planurile.

"Călătorie în timp" de Revelion, cu avionul, eșuată. Motivul banal pentru care nu a avut loc
Sursa foto: Gettyimgaes
de Ioana Mircea    |    02 Ian 2024   •   13:30

Pasagerii unui zbor United Airlines au început anul 2024 cu dorință neîmplinită, și anume să călătorească în timp pentru a întâmpina noul an de mai multe ori, prin traversarea așa-numitei Linii Internaționale a Datei, prin care sunt separate două date calendaristice consecutive.

Oamenii și-au propus să plece din Guam, cu zborul UA 200 programat la ora 7:35 dimineața în ziua de 1 ianuarie 2024 și să aterizeze la Honolulu, Hawaii, ora locală 18:50, în seara de 31 decembrie 2023, astfel, cu ajutorul avionului ar fi trecut peste Linia Internațională a Datei și ar fi putut astfel să călătorească în timp pentru câteva ore.

Citește și: Unde se duc, de fapt, deșeurile din toaleta avionului. Explicația unui pilot

Din păcate, însă, pasagerii zborului UA 200 au avut însă parte de o surpriză neplăcută: zborul a fost amânat, iar avionul a decolat din Guam abia la ora 13:49 (1 ianuarie) și a aterizat la Honolulu după miezul nopții (00:34, ora locală), tot pe 1 ianuarie.

Mai mulți pasageri și-au exprimat nemulțumirea și frustrarea pe conturile personale de X.

"Super idee, păcat că a fost amânat zborul. Dubla petrecere de Revelion nu mai are loc”, a scris un pasager, potrivit cnn.com.

×
Subiecte în articol: avion călătorie în timp revelion
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close