Antena 3 CNN Externe O femeie din California, vedetă pe internet după ce a împins cu mâinile peste gard un urs brun cu doi pui, care-i atacase câinii

O femeie din California, vedetă pe internet după ce a împins cu mâinile peste gard un urs brun cu doi pui, care-i atacase câinii

Un urs brun escaladează gardul unei case. Înnebuniți, câinii sar să-l atace. Ursul îi ține la distanță cu labele.

O femeie din California, vedetă pe internet după ce a împins cu mâinile peste gard un urs brun cu doi pui, care-i atacase câinii
de Adrian Iclozan    |    01 Iun 2021   •   23:43

Scena recentă nu s-a petrecut în Brașov sau în Harghita, ci în California iar deznodământul a fost unul complet neașteptat.

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere instalată la o reședință din statul american.

Ursul brun poate fi văzut pe bordura îngustă a gardului de cărămidă.

Este însoțit de doi pui, ceea ce indică faptul că ar putea fi vorba de o ursoaică cu pui.

Câinii simt sălbăticiunile și dau să atace ursul. Unul dintre câini, negru, de talie mai mare este lovit de câteva ori de urs cu labele.

Surprinzător, masivul animal nu-și pierde echilibrul și rămâne pe gard. Între timp, puii se fac nevăzuți, fugind pe bordura îngustă.

O femeie pe nume Hailey vine în fugă, atrasă de larmă, și fără să stea prea mult pe gânduri, împinge ursul de pe gard.

Animalul se dezechilibrează și cade în exteriorul reședinței.

Memorial Day în California: împingi ursul de pe gard și îți salvezi câinii

Ursul reușește să se adune, escaladează gardul pentru ultima dată și dispare în ceea ce pare a fi curtea unei proprietăți vecine.

Imaginile au fost difuzate pe rețeaua TikTok de un utilizator cu numele Brenda, verișoara femeii care a împins ursul peste gard.

"Verișoara mea, Hailey, i-a făcut vânt de pe gard unui urs și și-a salvat câinii. Voi cum ați petrecut de Memorial Day?", a scris femeia în explicația care însoțește imaginile.

Memorial Day, o sărbătoare din SUA dedicată celor căzuți în timpul serviciului militar, a avut loc pe 31 mai.

Potrivit propriilor explicații, Hailey trăiește într-o regiune muntoasă unde urșii nu reprezintă o apariție neobișnuită.

Bilanțul întâmplării, care a avut loc la finele săptămânii trecute: un deget scrântit (al femeii), câteva zgârieturi (ale câinelui care a atacat ursul) și un urs adult și doi pui alungați cu succes.

Clipul a strâns aproximativ 40 de milioane de vizualizări de când a fost urcat online, notează FoxNews.

@bakedlikepie

Reply to @cynthianatsalazar @tempurashrimp guess you a fighter and a flighter haha. Love you, you badass! ##badass ##cousinhailey

♬ original sound - Brenda✨

×
Subiecte în articol: california urs brun
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close