Antena 3 CNN Externe Schimbare radicală de look pentru călugăriţa care a câştiga Vocea Italiei şi a renunţat la viața monahală

Schimbare radicală de look pentru călugăriţa care a câştiga Vocea Italiei şi a renunţat la viața monahală

După participarea la Vocea Italiei în 2014, viaţa Cristinei Scuccia s-a schimbat radical. La opt ani după ce a ridicat trofeul deasupra capului, italianca a anunțat în cadrul unui talkshow că a renunțat la călugărie şi  s-a mutat în Spania, acolo unde s-a angajat ca ospătăriță.

Schimbare radicală de look pentru călugăriţa care a câştiga Vocea Italiei şi a renunţat la viața monahală
Sursa foto: Instagram @Cristina Scuccia
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Aug 2023   •   12:00

Recent, Cristina și-a aniversat ziua de naștere și a postat câteva imagini pe contul de Instagram, acolo unde a reușit să adune o comunitate mare de fani. Fosta călugăriță are aproape 160.000 de urmăritori. 

După ce a renunțat la viața monahală, înfățișarea Cristinei a suferit câteva modificări radicale. Aceasta și-a lăsat părul lung, și-a pus cercel în nas și a început să poarte rochii și fuste mini. De asemenea, Cristina și-a decolorat părul, și-a pus extensii pe care le-a împletit. 

În show-ul "Insula Faimoșilor", telespectatorii au avut ocazia să o vadă în bustieră și pantaloni scurți. Tânăra a fost însă singura care a refuzat să fie filmată în costum de baie. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cum a renunţat Cristina la călugărie 

Cristina Scuccia a uimit o lume întregă în anul 2014, când s-a prezentat la audițiile pe nevăzute de la Vocea Italiei. Cei patru antrenori, printre care și regretata Raffaella Carra, au rămas fără cuvinte când au întors scaunele și au văzut pe scenă o călugăriță. Cristina a oferit o interpretare entuziastă a hitului "No One", al Aliciei Keys.

Marele anunț a fost făcut în cadrul unui talkshow italian.

"Cred că trebuie să îți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn de evoluție, dar este întotdeauna înfricoșătoare, deoarece este mai ușor să te ancorezi în propriile certitudini decât să îți pui întrebări. Există un bine sau un rău?".

Cristina Scuccia a mărturisit că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a lua această decizie și că asta nu înseamnă că a renunțat la credință.

×
Subiecte în articol: calugarita schimbare de look
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close