Antena 3 CNN Externe Cameron Herrin, tânărul viral pe TikTok după ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare

Cameron Herrin, tânărul viral pe TikTok după ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare

Cameron Herrin, un tânăr în vârstă de 21 de ani, condamnat la 24 de ani de închisoare după ce a omorât o tânără mămică şi pe copilul acesteia într-un accident, a devenit viral pe TikTok şi alte reţele de socializare.

Cameron Herrin, tânărul viral pe TikTok după ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare
Sursa foto: WFLA
de Alin Tarnovschi    |    06 Iul 2021   •   21:17

Cameron Herrin a devenit viral pe TikTok, dar şi pe alte reţele sociale, după ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare pentru un accident pe care l-a provocat în urmă cu trei ani, în timpul unei curse ilegale de maşini în Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii.

Milioane de oameni din întreaga lume au postat, în ultimele zile, o mulţime de clipuri video cu Cameron Herrin aflat în sala de judecată, purtând o mască de protecţie.

Cameron Herrin a intrat în atenţia oamenilor de pe TikTok, în special a femeilor, datorită înfăţişării sale, iar acestea au creat clipuri video cu tânărul de 21 de ani, solicitând reducerea pedepsei pe care acesta a primit-o după ce a omorât o mamă şi pe copilul ei în accident.

În scurt timp, contul de TikTok al tânărului a ajuns la 1,6 milioane de fani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cine este Cameron Herrin, şoferul ucigaş devenit viral pe TikTok

Cameron Herrin, în vârstă de 21 de ani, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare de o instanţă din Statele Unite ale Americii pentru un accident produs în luna mai a anului 2018.

La acea vreme, Cameron Herrin avea 18 ani şi conducea un Ford Mustang pe străzile din Tampa, Florida.

La un moment dat, tânărul s-a luat la întrecere cu un prieten şi, la o viteză de aproximativ 160 de km/h, a spulberat-o pe Jessica Reisinger-Raubenolt, o tânără mămică, dar şi pe fiica acesteia, Lilia, în vârstă de numai un an.

Femeia şi fiica ei au murit pe loc în urma cumplitului accident, iar Cameron Herrin a fost arestat.

Familia victimelor a cerut pedeapsa maximă pentru Cameron, respectiv de 30 de ani de închisoare, iar o instanţă de judecată l-a condamnat pe tânăr la 24 de ani de închisoare, pedeapsă care a fost considerată de mulţi dintre cei care i-au devenit fani tânărului drept prea aspră.

×
Subiecte în articol: Cameron Herrin
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close