Antena 3 CNN Externe Campanie fierbinte în Praga: Candidată la primărie, într-un calendar sexy (VIDEO)

Campanie fierbinte în Praga: Candidată la primărie, într-un calendar sexy (VIDEO)

Campanie fierbinte în Praga: Candidată la primărie, într-un calendar sexy (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
02 Sep 2010   •   10:43

Campanie electorală fără inhibiţii în Cehia. O candidată pentru funcţia de primar a oraşului Praga a pozat în ipostaze provocatore pentru un calendar care va apărea anul viitor. Colegele sale nu au stat prea mult pe gânduri şi au acceptat şi ele provocarea. Femeile spun că fac asta pentru binele oamenilor şi al formaţiunii din care fac parte.

Cele şase femei, membre de marcă ale formaţiunii din care fac parte, s-au gândit că un calendar "fierbinte" ar fi soluţia ideală pentru scoaterea din anonimat a partidului. Mai ales că printre ele se află şi candidata  pentru funcţia de primar al capitalei Praga.

"Partidul s-a gândit să facă ceva în plus care să ajute în campania electorală. Am hotărât că un calendar ar fi cea mai bună idee", a spus aceasta.

Calendarul a fost făcut de un fotograf profesionist care a refuzat să conceapă materiale... şi mai provocatoare.

Partidul se făcuse cunoscut încă din luna mai când a obţinut 11 procente la alegerile parlamentare şi a format o alianţă cu Social Democraţii. Specialiştii spun însă că un astfel de calendar nu le va aduce însă mai multe voturi.

Calendarul va costa echivalentul a 16 euro. Banii strânşi de pe urma comercializării lui vor fi folosiţi pentru campania electorală.



Antena 3


×
Subiecte în articol: calendar candidat primarie Praga
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close