Antena 3 Externe Campioana europeană la lupte a încercat să se sinucidă, la doar 21 de ani. A fost găsită într-o baltă de sânge

Campioana europeană la lupte a încercat să se sinucidă, la doar 21 de ani. A fost găsită într-o baltă de sânge

24 Mai 2019   •   08:11
Campioana europeană la lupte a încercat să se sinucidă, la doar 21 de ani. A fost găsită într-o baltă de sânge

Lumea sportului se află în stare de şoc după ce campioana europeană şi vicecampioana mondială la lupte, a încercat să se sinucidă.

Biliana Dudova, una dintre cele mai talentate sportive din lupte, a fost găsită într-o baltă de sânge, în camera sa de hotel din Sofia, scrie adevarul.ro.

Sportiva din Bulgaria, în vârstă de 21 de ani, era cazată împreună cu o colegă, Cezan Belberova, care a ajuns prima la faţa locului şi a alertat imediat poliţia şi ambulanţa, marţi, în jurul orei 20:30. Biliana Dudova era într-o baltă de sânge, cu venele tăiate şi cu un cuţit lângă ea. Campioana europeană la lupte a fost transportat de urgenţă la spital şi medicii au transmis că acum este în afara oricărui pericol. Tentativa de suicid a fost confirmată atât de Ministerul de Interne din Bulgaria, cât şi de antrenorul sportivei.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close