Antena 3 CNN Externe Canada. Un golden retriever a salvat de la morate un copil atacat de o pumă (VIDEO)

Canada. Un golden retriever a salvat de la morate un copil atacat de o pumă (VIDEO)

Canada. Un golden retriever a salvat de la morate un copil atacat de o pumă (VIDEO)
Sursa foto: caine
05 Ian 2010   •   17:10

Un câine din rasa golden retriever şi-a salvat stăpânul, un băieţel de 11 ani, de atacul unei pume. Câinele a intervenit exact în momentul în care animalul de pradă se pregătea să-l atace pe micuţul Austin, surprins în timp ce aduna lemne de foc, în faţa locuinţei sale din Vancouver.

Copilului i-au lipsit câteva secunde ca să fie sfâşiat de pumă. Dar a aflat pe pielea lui că cel mai bun prieten al omului este într-adevăr câinele. Golden retrieverul de un an şi jumătate s-a năpustit asupra felinei. Cele două animale s-au luptat minute bune până la venirea agenţilor de poliţie care au împuşcat puma. Câinele a scăpat numai cu câteva zgârieturi. Deşi golden retrieverul nu este considert o rasă agresivă, câinele a uimit pe toată lumea prin atitudinea sa.

Micuţul Austin Forman, care locuieşte într-o zonă muntoasă de lângă oraşul canadian Vancouver, ieşise în faţa casei sale ca să adune lemne de foc.

Câinele a devenit un adevărat erou pentru locuitorii din Vancouver, iar medicii spun că rănile se vor vindeca în totalitate.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: caine copil atacat
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close