Antena 3 CNN Externe ”Când eram mică, tatăl meu mă chema să ne jucăm pe canapea. Când mi-am dat seama ce se întâmpla, mi s-a întors stomacul pe dos”

”Când eram mică, tatăl meu mă chema să ne jucăm pe canapea. Când mi-am dat seama ce se întâmpla, mi s-a întors stomacul pe dos”

”Când eram mică, tatăl meu mă chema să ne jucăm pe canapea. Când mi-am dat seama ce se întâmpla, mi s-a întors stomacul pe dos”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Iun 2019   •   11:32

Când Natașa era mică, tatăl său obișnuia să-i ceară să se joace de-a ”lingurile”, o poziție intimă, în care unul dintre parteneri stă ghemuit pe o parte, iar celălalt se poziționează în spatele său. 

Ceea ce părea o amintire nevinovată este de fapt amintirea unui abuz sexual. 

Acum ajunsă la 28 de ani, Natasha a fost abuzată până la 19 ani, momentul în care și-a făcut curaj să spună totul poliției. Astfel, a aflat că era al patrulea membru al familiei care fusese abuzat sexual de Peter Wilson, tatăl său.

Bărbatul este acum după gratii, fiind condamnat la 12 ani de închisoare, iar Natasha și-a spus povestea într-un documentar și un interviu pentru The Sun.

Statisticile arată că în Marea Britanie un copil din 20 a fost abuzat sexual, iar unul din trei dintre cei abuzați nu spun niciodată nimic.

Abuzurile au început pe când micuța avea doar patru ani, iar abia după vreo șapte ani a început să își dea seama ce se întâmpla cu adevărat. În tot acest timp, familia Natashei nu a știut ce se întâmplă.

 

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close