Antena 3 CNN Externe Cine ar putea fi candidaţii în cursa de anul viitor pentru Casa Albă | Interviu exclusiv cu strategul american Dan Shomon

Cine ar putea fi candidaţii în cursa de anul viitor pentru Casa Albă | Interviu exclusiv cu strategul american Dan Shomon

Scandalul documentelor clasificate l-ar putea convinge pe preşedintele Joe Biden să nu mai candideze pentru un nou mandat la Casa Albă. În aceste condiţii, există candidaţi cu şanse reale de a câştiga alegerile prezidenţiale de la anul din Statele Unite ale Americii, este de părere strategul american Dan Shomon.

Cine ar putea fi candidaţii în cursa de anul viitor pentru Casa Albă | Interviu exclusiv cu strategul american Dan Shomon
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alina Anghel    |    02 Feb 2023   •   11:48

În ceea ce-i priveşte pe republicani, lupta cea mare se va da între fostul preşedinte Donald Trump şi guvernatorul de Florida, Ron DeSantis.

"Vicepreşedintele Kamala Harris, care, deşi poate părea nepopulară pentru unii, în alegerile primare este favorită, pentru că în primele runde de alegeri primare care vor avea loc, sprijinul alegătorilor afro-americani este substanţial.

Este Pete Buttigieg, care este Secretarul Transporturilor, care a candidat la preşedinţie ultima oară, a fost militar, a studiat la Harvard, şi este homosexual declarat. LGBTQ. Acesta este un avantaj, în America este un lucru bun pentru democraţi.

Avem de asemenea trei-patru guvernatori care iau în calcul să candideze. Este guvernatorul de California, Gavin Newsom, guvernatorul de Michigan, Gretchen Whitmer, guvernatorul statului Illinois, guvernatorul meu, care are o avere de patru miliarde de dolari. Este foarte posibil să avem mulţi guvernatori în cursă, poate fi o masă mare, dacă preşedintele nu va mai candida.

Sper că Donald Trump nu va fi candidatul republican. Cred că şansele lui sunt mai mici decât erau acum patru ani, dar s-au întâmplat şi lucruri mai ciudate. Deja a spus că îl va ataca zilnic pe guvernatorul de Florida, cotat cu cele mai mari şanse, Ron DeSantis.

El va arunca cu mult noroi şi se pricepe foarte bine la asta. Guvernatorul de Florida probabil are nişte ''scheleţi în dulap''. Nu a fost niciodată scrutinizat pe de-a-ntregul, dar, atunci când candidezi la preşedinţie, fiecare parte a casei tale este deschisă, tot background-ul, toată istoria personală, aşa că vom vedea, dacă îl poate dărâma pe acest guvernator, are o şansă", a declarat strategul Dan Shomon.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close