Antena 3 Externe Canicula şi incendiile fac ravagii în Rusia. Moscova, afectată de poluare (VIDEO)

Canicula şi incendiile fac ravagii în Rusia. Moscova, afectată de poluare (VIDEO)

27 Iul 2010   •   16:55
Canicula şi incendiile fac ravagii în Rusia. Moscova, afectată de poluare (VIDEO)
Sursa foto: Foto: videonews.ro

Fumul provenit de la incendiile provocate de temperaturile caniculare au băgat întreaga Moscovă ?în ceaţă?. Nivelul de poluare este atât de mare, încât moscoviţii au fost nevoiţi să poarte măşti chirurgicale umede pentru a putea respira.

Capitala Rusiei s-a confruntat în ultimele zile cu cele mai ridicate temperaturi din ultimii 130 de ani, înregistrându-se chiar şi 39 de grade Celsius. Aerul din Moscova este irespirabil, iar fumul gros a învăluit întregul oraş, inclusiv turnurile Kremlinului din Piaţa Roşie.

Efectele caniculei au fost devastatoare pentru întraga ţară. Potrivit autorităţilor, nu mai puţin de 40.000 de hectare de pădure au ars în ultimele săptămâni. Până în prezent, nu au fost înregistrate victime, informează Itar Taas.

Bătrânii, copiii şi persoanele cu probleme de sănătate au fost sfătuite de către autorităţi să nu iasă din locuinţe şi să utilizeze măşti umede.

Antena3.ro

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close