Antena 3 CNN Externe Capacul unei oale folosite în comiterea atentatului de la Boston, găsit pe acoperişul unui hotel

Capacul unei oale folosite în comiterea atentatului de la Boston, găsit pe acoperişul unui hotel

Capacul unei oale folosite în comiterea atentatului de la Boston, găsit pe acoperişul unui hotel
18 Apr 2013   •   12:01

Un capac al uneia dintre oalele pentru gătit sub presiune care ar fi fost utilizate în dublul atentat comis la Boston a fost găsit, din înâmplare, pe acoperişul unui hotel, a anunţat miercuri proprietarul acestuia, informează AFP.
   
"Persoana care l-a găsit nu ar fi trebuit să se afle pe acoperiş", la etajul al şaselea al Charlesmark Hotel, situat în apropieea liniei de sosire a maratonului din Boston, unde a fost comis atentatul, a declarat Mark Hagopian. "În mod normal, calea de acces este închisă", a adăugat el.
   
Internauţii i-au descoperit pe presupuşii AUTORI ai atentatelor din Boston. IMAGINI ULUITOARE circulă pe reţelele de socializare

Bărbatul care a găsit capacul, originar din Portland (Oregon, nord-vest), a fost invitat să coboare, dimineaţa, după ce a fost văzut de poliţie, a continuat Hagopian. "Poliţia ne-a cerut să nu fie nimeni pe acoperiş", a precizat el.
   
Însă, ignorând consemnele, bărbatul a urcat din nou pe acoperiş, probabil pentru a o vedea mai bine pe prietena sa, care participa la maraton.
   
După explozie, el a văzut un obiect despre care a crezut că este un capac de la roata unei maşini, pe care l-a predat poliţiei.
   
"Nu ştiu cum s-a întors pe acoperiş, dar capacul oalei de gătit sub presiune a fost găsit din întâmplare", a adăugat Hagopian.
   
Trei persoane au fost ucise, iar alte aproximativ 180 au fost rănite în explozia aproape simultană a două bombe, la o distanţă de aproximativ 100 de metri una de cealaltă, luni, în apropierea liniei de sosire a celebrului maraton, la care, în acest an, au participat 23.000 de persoane.

Martorii la teribilul atentat au postat imediat imagini şocante, pe conturile lor de Twitter.

Maratonul din Boston a fost organizat cu ocazia Zilei Patrioţilor, marcată în a treia zi de luni din aprilie începând cu anul 1897.

AICIputeţi vedea MOMENTUL CELOR DOUĂ EXPLOZII

×
Subiecte în articol: atac bomba boston
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close