x close

Care este cel mai scump oraş din Europa

17 Ian 2018   •   15:47
Care este cel mai scump oraş din Europa  Foto: pixabay.com

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnată cel mai scump oraş european în funcţie de nivelul chiriilor, chiar dacă Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru financiar de pe continent, conform unui studiu publicat miercuri de firma de consultanţă ECA International, informează publicaţia britanică The Independent.

Chiria unui apartament nemobilat cu trei camere în zona centrală a Londrei este de aproximativ 5.398 lire sterline pe lună, de aproape patru pro mai mult decât nivelul mediu din alte mari oraşe britanice.

Conform ECA International, chiria în Londra este în prezent cu 3.700 lire sterline decât nivelul mediu lunar al chiriei în Europa.

Acesta a adăugat că Londra încă se confruntă în sectorul financiar cu incertitudini majore, pe fondul votului Brexit, dar aceste evoluţii nu par să afecteze semnificativ nivelul chiriilor.

Al doilea cel mai scump oraş din Europa în funcţie de nivelul chiriilor este Moscova, urmează Zurich, Geneva, Istanbul, Kiev, Paris, Amsterdam şi Dublin, arată datele ECA.

 

 

 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Londra oras scump Europa chirii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati