Antena 3 CNN Externe Carla Bruni a dezminţit acuzaţiile de infidelitate în cadrul unui interviu (VIDEO)

Carla Bruni a dezminţit acuzaţiile de infidelitate în cadrul unui interviu (VIDEO)

Carla Bruni a dezminţit acuzaţiile de infidelitate în cadrul unui interviu (VIDEO)
11 Mar 2010   •   19:24

Cuplul prezidenţial de la Palatul Elysee ţine de câteva zile prima pagină a ziarelor de scandal. Zvonurile dădeau ca sigură o ruptură dintre Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy. De altfel, relaţia cuplului prezidenţial fost pusă la îndoială încă de la început, pentru că cei doi s-au căsătorit la numai trei luni după ce s-au cunoscut. Într-un interviu pentru televiziunea Sky News, Carla Bruni dezminte orice acuzaţie.


Carla Bruni şi Nicolas Sarkoyz s-au cunoscut în noiembrie 2007, la un dineu din Paris. O lună mai târziu, în ziua de Crăciun, cei doi s-au logodit iar căsătoria civilă a vut loc la Palatul Elysee, în data de 2 februarie 2008. Presa se întreba atunci dacă dragostea celor doi era adevărată sau era doar un joc de imagine. Într-un interviu pentru Sky News, Carla Bruni încearcă să clarifice lucrurile.

?Nu era posibil să fiu cu el, fără să ne căsătorim, era de neconceput pentru opinia publică. În acel moment era preşedinte a trebuit să ne mişcăm repede, pentru a calma oamenii?, a spus Carla Bruni.

În presa franceză au apărut mai multe zvonuri despre relaţiile extraconjugale ale cuplul prezidenţial. Tabloidele de la Paris scriau că Nicolas Sarkozy, şi soţia, Carla Bruni, se înşeală reciproc şi ar putea fi la un pas de despărţire.

?Nu ar avea niciodată o aventură. Aţi văzut vreo poză cu el care să demonstreze acest lucru??, a întrebat soţia preşedintelui francez.

Zvonurile au pornit de la mai multe mesaje de pe Twitter, care pretindeau că prima doamnă, ar avea o relaţie cu muzicianul francez Benjamin Biolay, iar Nicolas Sarkozy s-ar întâlni în secret cu secretarul său de stat pentru Ecologie, Chantal Jouanno. Un blog francez scria chiar că prima doamnă locuieşte acum, neoficial, în apartamentul lui Benjamin Biolay, din Paris. Carla Bruni, spune însă că locuieşte cu soţul ei, în reşedinţa privată, şi nu la Palatul Elysee.

?Uneori, duminica, dacă stăm cu copiii, sau dacă avem o masă oficială, atunci mergem acolo, pentru că oamenilor le place să fie acolo, se simt onoraţi pentru că este frumos, este un palat. Oamenilor le place să fie invitaţi la palat. E mai bine decât să fac spaghete aici?, a explicat Carla Bruni.

Chiar dacă, aparent, relaţia celor doi este una perfectă, presa franceză scrie că atât Carla Bruni, cât şi Nicolas Sarkozy, au mai câlcat strâmb în relaţiile precedente.



Antena 3

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close