Antena 3 CNN Externe Carla Bruni Sarkozy despre soţul ei: Mă tem pentru sănătatea lui. Munceşte tot timpul

Carla Bruni Sarkozy despre soţul ei: Mă tem pentru sănătatea lui. Munceşte tot timpul

Carla Bruni Sarkozy despre soţul ei: Mă tem pentru sănătatea lui. Munceşte tot timpul
Sursa foto: Foto: scoopcelebrity.com
10 Mar 2012   •   20:43

Prima doamnă a Franţei, Carla Bruni Sarkozy, a oferit un interviu postului de televiziune France 5, pentru a discuta despre programul extraordinar de solicitant al soţului, aflat în plină campanie electorală. Carla Bruni a declarat că Sarkozy este foarte implicat acest proces, munceşte foarte mult şi nu se menajează deloc, aceasta făcându-şi griji pentru viaţa lui.

„Mă tem pentru sănătatea lui. Poate părea o prostie. Dar se implică atât de mult şi nu se menajează deloc. Nicolas are un simţ al responsabilităţii inimaginabil. Munceşte tot timpul. Cred că munceşte 20 de ore pe zi. M-am temut că ar putea muri.", a spus Carla Bruni în cadrul interviului.

Potrivit ultimelor sondaje, socialistul Français Hollande se află în continuare în faţa lui Sarkozy şi ar urma să câştige cel de-al doilea tur de scrutin, din 6 mai, cu 54% din voturi. Actualul şef al statului este creditat cu 46% din voturi.

Nicolas Sarkozy a mărturisit deja în ianuarie că va pune capăt carierei sale politice în cazul unui eşec în cursa pentru obţinerea unui al doilea mandat, în cadrul unui interviu acordat jurnaliştilor într-o deplasare în Guyana. Declaţiile sale, care au rămas confidenţiale, au fost prezentate de mai multe ziare.
  
"Am 56 de ani, fac politică de 35 de ani, am o meserie (este avocat, n.red.), îmi voi schimba viaţa complet, nu veţi mai auzi de mine dacă voi fi învins", a declarat şeful statului.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close