Antena 3 CNN Externe Carte semnată de Obama, scoasă la licitaţie pentru grădinițele din România

Carte semnată de Obama, scoasă la licitaţie pentru grădinițele din România

Ediţia de lux a cărţii lui Barack Obama - Pământul Făgăduinţei, semnată de fostul preşedinte american, poate ajunge în casele dumneavoastră chiar săptămâna viitoare! Artmark scoate la licitaţie râvnitul exemplar în data de 2 februarie, iar banii adunaţi vor fi redirecţionaţi către programul "Citeşte-mi 100 de poveşti" al Asociaţiei OvidiuRo. Astfel, bibliotecile din mii de grădiniţe din ţară ar fi completate cu cărţi noi pentru cei mici, care să-i poarte pe tărâmul poveştilor. Alina Panico, reprezentanta Artmark şi Patricia Puşchilă, reprezentanta Asociaţiei OvidiuRo.

Carte semnată de Obama, scoasă la licitaţie pentru grădinițele din România
Sursa foto: Antena 3/Hepta
de Iulia Gorgorin    |    27 Ian 2021   •   14:40

Astfel, bibliotecile din mii de grădiniţe din ţară ar fi completate cu cărţi noi pentru cei mici, care să-i poarte pe tărâmul poveştilor. Alina Panico, reprezentanta Artmark şi Patricia Puşchilă, reprezentanta Asociaţiei OvidiuRo.

Ediția de lux a carții lui Barack Obama – Pământul Făgăduinței, exemplar care poartă semnătura originală a fostului președinte american, va fi licitată la Galeriile Artmark.

Licitația pentru carte începe de la 100 de euro

Preț de pornire – doar 100 de euro, iar toate veniturile colectate în urma vânzării vor fi redirecționate către programul ''Citește-mi 100 de povești'' al asociației OvidiuRo.

Vorbim despre un lot caritabil, pentru a urma exemplul președintelui Obama care se implică în acțiuni caritabile și susține educația.

Specialiștii Artmark estimează că ediția de lux va fi adjudecată pentru 10-15.000 de euro

Cu banii obtinuti în urma licitaţiei, se doreşe ca bibliotecile din mii de grădiniţe din ţara noastră să fie completate cu cărţi pentru cei mici. In carte care este in limba engleză, Obama îşi pune pe hartie intr o maniera emotionanta trăirile, mărturisirile de la un tânăr în căutarea identității până la liderul lumii noi.

Barack Obama dezvăluie şi poveşti din mandatul sau. Sunt și foarte multe poze în carte, atât din viața personală cât și de la Casa Albă. 

Licitația va avea loc pe data de 2 februarie începând cu ora 18:30

''Cea mai așteptată cate a anului 2020 a ajuns în România și nu oarecum, ci chiar cu semnătura olografă al fostului președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama. Este unica piesă disponibilă spre achiziție în România care este însoțită de semnătura fostului președinte și poate fi achiziționată doar prin licitație pe 2 februarie, doar online, de la 18:30, pe platforma Artmark.ro. Prețul de pornire este doar 100 de euro. Este un preț mic raportat la valoarea acestei cărți și raportat la cauza pentru care milităm împreună'',  a spus Alina Panico, reprezentant Galeriile Artmark.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close