Antena 3 CNN Externe Casa Albă consideră "absurdă" ideea că preşedintele Obama este responsabil de scandalul din Serviciile Secrete

Casa Albă consideră "absurdă" ideea că preşedintele Obama este responsabil de scandalul din Serviciile Secrete

Casa Albă consideră "absurdă" ideea că preşedintele Obama este responsabil de scandalul din Serviciile Secrete
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
21 Apr 2012   •   15:53

Casa Albă a calificat drept "absurdă" vineri acuzaţia făcută de republicana Sarah Palin, potrivit căreia preşedintele Barack Obama ar fi responsabil de scandalul de prostituţie care afectează Secret Service, respingând din nou folosirea acestui caz în scopuri politice, relatează AFP.
   
Palin, fost guvernator al statului Alaska şi candidată la postul de vicepreşedinte al SUA în 2008, a afirmat joi seara la Fox News că acest scandal în cadrul poliţiei de elită responsabile cu protecţia preşedintelui este un "simptom al unui guvern pe care nimeni nu îl controlează".
   
"Cine monitorizează operaţiunile?", s-a întrebat Palin, apreciind că preşedintele este "directorul acestei întreprinderi pe care o numim guvern federal şi trebuie să înceapă să impună respectarea ordinii în aceste agenţii".
   
"Preşedintele este cel responsabil în final. Şi trebuie cu adevărat să înceapă (...) să cadă capete. El trebuie să scape de aceşti oameni de la conducerea acestor agenţii", a subliniat ea.
   
Purtătorul de cuvânt al Casei Albe Jay Carney a afirmat vineri că este "absurd să transformi Secret Service în chestiune politică". "Cred că este o acuzaţie ridicolă", a adăugat el.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close