Antena 3 CNN Externe Casa Albă a fost evacuată după ce s-a găsit cocaină în Aripa de Vest

Casa Albă a fost evacuată după ce s-a găsit cocaină în Aripa de Vest

Serviciul Secret din SUA, care se ocupă de securitatea președintelui american, a declanșat o anchetă, după ce în interiorul Casei Albe a fost descoperită cocaină.

Casa Albă a fost evacuată după ce s-a găsit cocaină în Aripa de Vest
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iul 2023   •   17:30

Substanța a fost găsită duminică seară în Aripa de Vest, unde se află Biroul Oval și alte zone de lucru pentru asistenții și personalul la dispoziția lui Joe Biden.

Agenții Secret Service au detectat pulberea albă - despre care nu s-a știut imediat ce reprezintă - în timpul unei inspecții de rutină.

Descoperirea a determinat serviciul de securitate să ordone, pentru scurt timp, evacuarea celor aflați în interiorul Casei Albe la momentul respectiv.

Citește și: Joe Biden, turneu în Europa. Președintele SUA va merge în Marea Britanie, în Finlanda și la summitul NATO

Președintele Joe Biden și familia sa se aflau la Camp David, în Maryland, în acel moment, notează presa internațională.

Un oficial de rang înalt din cadrul forțelor de ordine a precizat că substanța albă - identificată ulterior drept cocaină - se afla într-o cameră utilizată în mod obișnuit de personalul Casei Albe și de invitați pentru păstrarea temporară a telefoanelor mobile.

Secret Service examinează, în cadrul anchetei, imaginile de pe camerele de supraveghere și registrele de intrare pentru a determina cine a avut acces în zona în care a fost găsită cocaina.

×
Subiecte în articol: cocaina Casa Alba secret service Joe Biden
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close